SpaceDeals untuk FaceBook Likes

SpaceDeals merupakan platform untuk semua usahawan tempatan memperkenal dan mempromosi produk keluaran syarikat masing-masing dalam satu microsite di bawah seliaan KPDNHEP. Ini adalah pelantar percuma untuk anda semua mendapatkan perhatian umum seterusnya mewujudkan permintaan. Tiada bayaran dikenakan, pendaftaran adalah percuma dan peluang niaga anda adalah keutamaan kami. Berasaskan konsep klik, pilih dan beli, produk anda mungkin pilihan terbaik antara yang terbaik di pasaran. Pengguna rakyat Malaysia boleh layari microsite ini untuk mendapatkan apa yang diingini dengan harga yang berpatutan.

Bulan ini kami ada tawaran SpaceDeals istimewa untuk rakan dagang AppSally. Antara perkhidmatan yang dijual oleh AppSally adalah buy Facebook Likes. Media sosial digunakan secara meluas pada masa kini dan Facebook tidak diragui, adalah yang terbesar di kalangan laman web rangkaian sosial. Bagi kebanyakan pengguna, bilangan Facebook anda menyerlahkan kepercayaan anda dan memberikan gambaran pertama yang baik kepada pelanggan yang berpotensi dan pelawat pertama laman anda. Semakin banyak “likes”, semakin baik. Orang ramai cenderung mendengar atau membeli daripada mereka yang telah menubuhkan reputasi dalam talian yang baik.

Apa yang Rakan Facebook Like adalah Bermakna

Tetapan suapan berita lalai Facebook mempunyai algoritma yang bertindak mengongsikan apa yang difikirkannya adalah apa yang paling anda sukai. Ia menentukan bahawa bukan sahaja halaman, siaran dan gambar yang anda suka pada masa lalu tetapi apa yang rakan-rakan anda juga menyukainya. Penjelasannya adalah, jika anda dan 5 rakan anda “like” halaman syarikat yang sama dan tiada seorang pun daripada anda berinteraksi dengan halaman tersebut selepas itu, anda tidak akan melihat pembaharuan mereka dengan kerap. TETAPI jika 5 rakan anda yang lain semua “like” atau mengulas mengenai kemaskini, kemungkinan anda akan melihat kemas kini itu juga. Sekiranya penting untuk rakan-rakan anda dan mereka menyukainya, ia mungkin juga penting bagi anda.

Membeli Facebook Likes menarik pelanggan berpotensi

Jenama besar adalah yang pertama yang boleh mendapat manfaat daripada pembelian Facebook Likes. Ramai pengguna menilai laman Facebook dengan seberapa banyak yang menyukainya. Pengguna berasa selesa untuk menyukai apa yang sudah popular. Jumlah dan kepelbagaian pengikut adalah dengan mudah dianggap sahih. Di samping itu, tidak mengapa jika pengguna Internet merasa dibeli. Sebaliknya, ia akan memalukan jika seseorang mempunyai tanggapan bahawa tiada siapa yang menyukai jenama itu. Perkara terburuk ialah keadaan berikut: anda menerbitkan kandungan yang menarik di Facebook, namun tidak ada sesiapa yang peduli. Dengan membeli Likes yang cukup untuk membentuk asas laman Facebook anda, anda akan memberikan semua kandungan anda dengan gambaran yang lebih menarik kepada pengguna Internet.

Sumber penyelidikan dari pelbagai kriteria

Kami telah menjalankan penyelidikan yang jelas tentang ini dan mendapati bahawa terdapat tiga kriteria yang penting iaitu harga, ketulenan dan kelajuan. AppSally tidak bertujuan untuk menjadi penyedia perkhidmatan yang termurah. Sebaliknya, mereka berhasrat untuk memberikan kualiti yang terbaik dan paling selamat. Harga Facebook Likes sangat murah berbanding dengan kebanyakan pesaing yang lain, terutama setelah mengenal pasti kualiti perkhidmatan yang diberikan. Harga yang mereka tawarkan adalah serendah RM81 bagi 250 Facebook Likes. Adakah Facebook Likes tulen? Ya. Facebook Likes adalah tulen kerana mereka dari AppSally menjanjikan bahawa tiada bot yang digunakan. Ini bermakna mereka menghantar Facebook Likes dengan menggunakan orang sebenar dari pelbagai kawasan geografi dan peranti yang berbeza untuk meluangkan masa dengan menyukai halaman lain di Facebook. Tambahan lagi, mereka juga menjanjikan bahawa tiada spam yang akan dikenakan. Kelajuan mereka amatlah dipercayai dengan penghantaran yang tepat dan pantas.

Anda disyorkan untuk memperoleh Facebook Likes kerana anda pasti akan mendapat kuasa domain yang lebih besar. Pembelian Facebook Likes adalah cara yang termudah, paling cepat dan senang untuk meningkatkan kredibiliti dan populariti laman Facebook anda. Maka, jangan teragak-agak untuk melawat laman web mereka di mana anda boleh membaca dengan lebih lanjut mengenai hasil yang anda akan nikmati dengan Facebook Likes dan dapatkannya dengan harga yang sangat murah.